lauantai 17. lokakuuta 2015

Hurahtanut naulakoihin

Uusin villitykseni sidustamisessa on ihanat metalliset naulakot. Eteisessä ei ole koskaan tarpeeksi naulakkotilaa. Olemassa olevien ratkaisujen lisäksi haluaisin säilytyskapasiteettia lisätä muutamalla  design naulakolla.

Ensimmäinen hauska vaihtoehto oli Normann Copenhagen Hang On-naulakko, jota on saatavilla 80€ hintaan useissa eri värivaihtoehdoissa. Käytännöllisyyttä miettiessäni ensimäisenä tulee mieleen kestääkö naulakko kuinka paljon painoa ja miltä se näyttää käsilaukkujen, huivien ja takkien alta eli kärsiikö naulakon upea olemus varsinaisessa käyttötarkoituksessa. Livenä naulakkoa voi käydä ihastelemassa esimerkiksi Vepsäläisen liikkeessä.


Toinen vaihtoehto on Maze Crown. Mazen Crown-naulakkoon kävin jo tutustumassa Stockmannin hulluilla päivillä, missä sitä myytiin 39.90€ hintaan. Ovh. naulakolle on 60€.

Maze Crownia on myös saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja jopa kuparisena 111€ hintaan.


Maze Crown-naulakko ei sinäällään ole eduksi liikkeessä ilman seinälle kiinnittämistä. Yksittäinen naulakko ei myöskään ole kauhean suuri (leveys 55cm), kuten alla olevasta kuvasta voi havaita.

Säilytyskapasiteetin lisäämiseksi yksi vaihtoehto olisi myös kahden Maze Crown-naulakon ripustaminen vierekkäin eri tasoille. Eri tasoille sijoitettavat naulakot voisivat olla myös eri väriset.



Lisäksi kodissamme olisi tarvetta ripustaa lasten ulkovaatteet hieman matalammalle. Törmäsin netissä varsin ihanaan ja hauskaan New Vintage-naulakkoon millä tosin oli huima 116€ hinta.
Tosin tällaisen naulakon voi itsekkin helposti valmistaa ruuvaamalla erilaisia hauskoja koukkuja lautaan kiinni.


Lasten huoneeseen esimerkiksi tarharepulle ripustuskoukuksi löytyi ihania norsuja ihanissa pastellin sävyissä sekä klassisen mustana. Halutessaan norsuista voisi koota eri värisen pastellin sävyisen norsujen perheen laittamalla ripustimet peräkkäin seinälle. Ja hintakaan ei ole päätä huimaava, sillä Lekmerillä on näitä myynnissä varsin edulliseen 10.9€ hintaan.

 Lilys island-naulakko




 Ihania ja pirteitä Mazen ripustuskoukkuja on saatavilla myös lastenhuoneeseen sopivissa kuvioissa ja väreissä esimerkiksi Lekmeriltä 15.90€ hintaan. Maze-ripustuskoukku the Ark Ducky




Lekmerin verkkokaupasta löysin myös joka prinsessan huoneeseen sopivan ihanan Maze-naulakkohylly Castlen, mihin voi ripustaa vaatteita, koruja ja käyttää esimerkiksi kirjojen säilyykseen. Hintaa naulakkohyllyllä 52.90€.


Toinen varsin ihana Mazen naulakkohylly Maze Tut-Tut  on saatavilla 45€ hintaan useissa ihanissa väreissä




Lekmerin verkkokaupasta löytyi myös ihana lastenhuoneeseen sopiva Roommate-naulakko Village 26.90€ hintaan. Värivaihtoehtoina sekä prinsessan että prinssin huoneisiin sopivat sävyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti