perjantai 6. marraskuuta 2015

Uutta Muumia Lindex kevät 2016-mallistoon

Kauan kaivattu uusi Moomin spring 2016-mallisto on lanseerattu kaikkien nähtäville Lindexin nettisivuille. Useat ovat jo pitkään kaivanneet uutta muumia Lindexin mallistoon erilaisissa sosiaalisen median yhteisöissä ja nyt sitä onneksi on tulossa  :)



Meillä suurin osa lasten sisävaatteista on Lindexin vaatteita juuri niiden hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Lisäksi kuosit ovat ihanan pirteitä ja lapsetkin tykkäävät niistä. Nämä uudet Lindexin muumivaatteet olevan todellakin ainakin äidin mieleen ja uskon lastenkin ilahtuvan näistä, etenkin legginsit, pipot ja colleget tulevat meillä varmasti suosikeiksi. Odotankin innolla pääseväni näkemään livenä nämä ihanan väriset vaatteet.

Mallikuvista päätellen oletan legginsejä olevan saatavilla myös pikkutytöjen mallistossa eli tytölle ajattelin hankkia pinkit, turkoosit ja keltaiset. Pojalle vähintäänkin turkoosit, miksei myös keltaiset Haisuli-collegen kanssa käytettäviksi.




Ihanissa legginseissä ja collegepaidoissa seikkailee sekä pikkumyy että haisuli, nämä ovat onneksi saatavilla unisex-väreissä eli ajattelin ostaa molemmissa väreissä tytölle, sillä näitä pääsee pikkuveli käyttämään myöhemmin. Lisäksi pikkuveli saa Stinky-collegen.







Tytön kauniisiin luonnonkiharaisiin kultakutreihin tulee hankittua myös nämä ihanat hiuspinnit. Hiuspinnejä ei ole muuten koskaan liikaa ja jostakin kumman syystä ainakin meillä niitä katoaa päiväkodissa ties minne, vaikka kirjoitan permanenttitussilla pinnin nurjalle puolelle aina tytön nimen.




Pojalle tulee lisäksi hankittua ensi kesäksi hiekkalaatikolle sekä söpö lippis että hauska Haisuli-pipo. Meillä tosin on hankittuna jo jemmaan vanhemman Lindexin malliston turkoosi-harmaa Haisuli-pipo, mutta pipoja ei voi olla koskaan liikaa



Ja itselle haluaisin ihanan meikkilaukun, mikä mielestäni sopii myös aikuisten käyttöön. Tämä ihana laukku näyttäisi olevan kernikangasta ja sitä on saatavilla sekä valkoisena että turkoosina.



Lindexin nettisivuilta löytyi vaatteiden hintatiedot jo, mutta kaipaisin vielä tietoa kokoluokista eli mitä vaateita on saatavilla missäkin kokoluokissa. Esimerkiksi ovatko pipot saatavilla ainoastaan Baby-mallistossa, kuten aikaisemmissa mallistoissa. Meidän kohta 4-vuotias ainakin ilomielin käytäisi muumipipoa ja on erittäin surullinen, jos pikkuveljelle löytyy jokin vaate ihanassa kuosissa, eikä sitä ole saatavilla hänen kokoluokassa. Mielestäni esimerkiksi tämä söpö pipo sopisi mainiosti myös pikkutyttöjen mallistoon.


Jo edeltävässä Lindexin muumimallistossa kokovalikoimaa supistettiin, sillä aikaisemmin esimerkiksi muumitunikoita oli saatavilla jopa 128cm kokoisena. Lindexin Toven juhlavuoden kunniaksi lanseeratussa juhlamallistossa vaatteita oli saatavilla vain 122cm asti, mikä on luonnollisesti harmittavaa.

Lopun yhteenvetona toteaisin malliston olevan värimaailmalta erittäin onnistunut. Kuitenkin hieman epäselväksi malliston lanseerauskuvien perusteella jäi onko baby-mallistoon tulossa saataville perinteiseen tapaan bodyja ja yökkäreitä perheen pienimmille, sillä ainakin meillä ne tulisivat ostoslistalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti