keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tänään alkoi Reiman varastotyhjennysmyynti syksy 2015

Tänään alkoi Reiman varastotyhjennysmyynnit. Toiveissani oli löytää toppahanskoja ja välikausihanskoja normihintoja edullisemmin. No toisin kävi, yksiäkään toppahanskoja, eikä välikausihanskoja ollut normihintoja edullisemmin myynnissä. Toki myymälä ei ole iso, mutta silti hieman pettymys oli koko varastotyhjennysmyynti, sillä tavaraa oli aika vähän ja kokoja huonosti. Lisäksi alennuksessa oli todellisia jämiä ja melkein kaikki max.-50% alennuksella, mikä on normaalia Reiman Outletin hintatasoa. Alennusvaatteista suuriosa oli toppahousuja, jonkin verran myös toppapukuja. 



No jotain sentään mukaan lähti. Reiman untuvahaalari kokoa 86cm ja hintaa jäi -70% alennuksen jälkeen n.36€. Värivaihtoehtona oli toki ainoastaan hieman lialle arka valkoinen. Näitäkin haalareita oli vain muutama, kun n.15min myymälän avaamisen jälkeen saavuimme paikalle.


Untuvahaalari


Lisäksi mukaani lähti kaksi Reimatecin välikausitakkia, nekin olivat -70% alennuksessa ja hintaa jäi n.33€ kappaleelta. Kokovalikoima oli aika rajoittuvainen ja -70%:lla löytyi vain yksittäisiä kokoja ja värejä. Järkiään nämäkin olivat ns.jämäkappaleita.


Välikausitakit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti