keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Äiti osti väärän Sylvanian Families-talon

Meidän 3.5v tyttömme on ihastunut Sylvanian Families-leluihin ja toivonut niitä pitkään. Tyttö oli kovassa kuumeessa ja halusin ilahduttaa häntä toipumisedss ostamalla Stockmannin alesta kyseisen talon tai ainakin luulin niin. No äitinä olisi pitänyt ottaa kriteereistä tarkemmin selvää, sillä harmikseni tulikin ostettua tytön mielestä väärä talo. Ei ollut mitään käsitystä kuinka montaa erilaista taloa tässäkin tuoteperheessä on saatavilla. Olihan tätä tytön unelmien leikkitaloa tietysti mainostettu jatkuvasti, mutta en ollut ilmeisesti katsonut mainoksia tarkkaan, sillä ostamani talo olikin Sylvanian Families Log Cabin eli mökki, eikä kartano.

Tyttö olisi siis halunnut Sylvanian Families Beechwood Hall- kartanon, mutta ostin hänelle Sylvanian Families Log Cabin- lahjapakkauksen Stockan alesta, eikä ostos ollut edes mikään hetken mielijohde vaan hain sen vasta seuraavana päivänä nähtyäni sen. No kotona tyttö innoissaan aukoi lahjapapereita ja odotti innolla mitä sieltä paljastuu. Innostunut ilme muuttui pettyneeksi ilmeeksi ja totesi "tämä ei ole se mitä olen toivonut, tämä on mökki". Pettymyksestä huolimatta tyttö kokosi talon isin kanssa kuumeesta huolimatta ja hetken päästä totesi ettei tässä ole edes valoja.

Hieman harmitti ettei ostos osunut oikein nappiin, mutta pohdimme ettei tyttö varmaan pitkään asiaa harmittele. No nähtävästi harmitus on ollut odotettua suurempi, sillä joka kerta telkkarissa mainoksen tultua tyttö tuijottaa telkkaria surkean näköisenä ja leikkiessään on mutissut ettei tämä ole se oikea.

Myöhemmin mainoksen katsottuani olen ihmetellyt miten olin niin sokea etten huomannut etteivät talot ole yhtään saman näköiset. Ainoa yhtäläisyys on 2 kerrosta. Mainoksessa olen huomannut myös mainittavan Sylvanian Familyn kartanossa olevista valoista ja jopa näytetään miten ne saa päälle.

"Väärä" Sylvanian Families-mökki


Tällainen talo olisi pitänyt ostaa



Ajattelin lievittää harmitusta ja hankkia hänelle lisää hahmoja, sillä talo sisälsi vain 2 hahmoa. Huonekaluja ja muuta pientä tilpehööriä, kuten astioita Stockmannin lahjasetti kyllä onneksi sisälsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti