lauantai 27. helmikuuta 2016

Vauvojen ulkovaatteet söpöstelyyn kevät 2016

Lindexin Baby-mallistoon on tullut 68-86cm koossa myös ihanat 34.95€ hintaiset välikausihaalarit vauvoille. Tyttöjen värinen haalari oli todella osunut nappiin värien ja kuvioinnin suhteen. 


Lindexiltä löytyy myös tähän haalariin sopiva todella söpö pipo hintaan 5.95€. Valitettavasti tätä pipoa on saatavilla vain baby-mallistossa 42/44 ja 46/48-kokoisina.

Sekä Lindexin puuvillainen virkattu hattu hintaan 9.95€. Tätäkin hattua olisin kaivannut valmistettavan isompinakin kuin vain 42/44 ja 46/48-kokoisina. Varmasti vielä 50/52-koossa olisi löytynyt kysyntää.



Tyttöjen Lindexin haalariin löysin myös vaihtoehtoisesti ihanasti passaavan H&M:n hieman Lindexin hattua edullisemman neulebaskerin, jota on saatavilla 50/56cm koosta 86/92cm kokoon asti, eikä 5.99€ hintakaan ei päätä huimaa. Tosin materiaali ei tässä H&M:n halpiksessa ole 100% puuvillaa. Keinokuituiset päähineet voivat käytössä mennä helposti nuhruisemmaksi kuin puuvillaiset.

Tai niin ikään H&M:n söpö trikoinen pupupipo, jota on saatavilla 62/68cm-86/92cm asti 5.99€ hintaan.
Ekologisesta luomupuuvillasta valmistettu nepparilla kiinnitettävä huivi kruunaa vielä söpön asun. Huivilla on hintaa 4.95€ ja sitä on saatavilla vain yhdessä koosss, mutta kahden nepparin säätömahdollisuus tuo lisää säätövaraa.


Poikien haalarin oli minusta hieman tylsä, pohjavärissä ei sinäällään ollut mitään vikaa, mutta eikö purjeveneitä, polkupyöriä ja autoja voisi sentään poikien ulkovaatteista unohtaa? Haalarissa on siis sinisellä pohjalla valkoisia polkupyöriä. Ennemminkin olisin kaivannut poikien/ unisex sävyistä esim. pastellin turkoosi/vaaleansininen tai jopa ihan toteutetun haalarin pohjaväristä sinistä valkoisilla tyttöjen haalarin tyylisillä pisteillä (toki ilman kukkamaista kuviointia).





Kalliimman hintaluokan söpöstelyhaalaria hakevalle Mini Rodinin Pico-kanvaasihaalari on myös oiva valinta. Haalaria on veden- ja tuulenpitävä (vesipilaariarvo 3000mm) Mini Rodinin klassikkotuote ja saatavilla 56/62cm koosta alkaen 92/98cm asti. Haalarissa värivaihtoehdot ovat samat kuin isompien lapsien Pico-takissakin eli unisex oranssi, hento vaaleanpunainen ja sininen. Hintaa tällä haalarilla on 95€.





H&M:n valikoimista löytyy ihana eläinpipo 62/68cm-86/92cm kokoluokissa, jos Mini Rodinia ja H&M:n vaatteita suostuu sekaisin lapselle pukemaan  Hintaa pipolla on vaivaiset 4.99€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti